CND SHELLAC - lak který vydrží min. 14 dní!!!

01.03.2012 15:47

od 1. března pro vás, milé zákaznice, připravuji další službu, a to novinku od CND - SHELLAC !!!

- Unikátní UV3 technologie

- Až 14 denní lesk, pevná, flexibilní barva odolného laku

- Žádné poškození, žádné odření okrajů nehtů

- Jednoduché odstraňování

 

 

Společnost CND tento výrobek uvedla na světový trh zhruba před rokem a tím dala vzniknout novému oboru v nehtové modeláži – krásné úpravě přírodního nehtu bez jeho poškození. Jedině se Shellacem NEPILUJEME!, tudíž nepoškozujeme nehtové lůžko, a to ani při aplikaci, ani při odstranění.

 

Odstraňování

 V každé barevné vrstvě Shellacu i Top Coatu se během vytvrzování vytvoří spousta mikroskopických, okem ani hmatem nepostřehnutelných kanálků, které vedou až k podkladové vrstvě. Když tedy prst zabalíme do odstraňovacího polštářku, pronikne těmito kanálky aceton až k rozpustné vrstvě a celou odolnou vrstvu Shellacu rychle „rozbourá“. Zbytky pak jen otřeme odličovacím tampónem a případný houževnatější kousek popíchneme pomerančovým dřívkem. Žádné pilování, rovnou můžeme nanést nový Shellac nebo přetřít olejíčkem a odejít ze salonu s čistými přírodními nehty.

Výdrž

Jak dlouho Shlellac vydrží a co všechno snese? Dá se říct, že snese prakticky cokoliv. Se Shellacem si můžete mýt hlavu, vrtat se v zahrádce, koupat se v moři, prostě cokoli chcete.

 Jediné na co je třeba dát pozor, jsou silné dezinfekce, které ovšem poškodí prakticky cokoliv od laku po akryl. Takže pokud budete mýt Savem podlahu, tak rozhodně v rukavicích, samozřejmě nejen kvůli Shellacu.